Μπάσκετ

Σκληρή… μάχη με Τσαϊρέλη, Βεργίνη

Ο Άρης προσπαθεί να πετύχει διακανονισμό με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητες και να αποσύρουν το αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Την  προσεχή Τετάρτη (12/5) πρόκειται να εκδικαστεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του Άρη, έχει βρεθεί σημείο ταύτισης με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες και τον πρώην προπονητή Δημήτρη Πρίφτη οι οποίοι είχαν καταθέσει αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής. Απομένει να κάνει το ίδιο με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη  αλλά στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε δεν βρέθηκε η… χρυσή τομή.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν την ενόχλησή τους για το χειρισμό της υπόθεσης από τον εκπρόσωπο των δύο παικτών σημειώνοντας «την εμμονή στο αίτημα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ η οποία ισοδυναμεί με υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική».

Στην τελευταία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, η πλευρά του Άρη σημείωσε ότι στην περίπτωση που καταπέσει η εγγυητική επιταγή δεν θα την καλύψει, πράγμα το οποίο θα σημαίνει ότι η ΚΑΕ Άρης δεν θα ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, γι’ αυτό σημείωσε ότι «ισοδυναμεί με υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική», δεδομένου ότι θα πρέπει να εκδώσει και δεύτερη εγγυητική επιστολή 80.000 ευρώ.

Επίσης, στη διαρροή της η ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι «ο συγκεκριμένος νομικός είναι πολύ πιθανό να επηρεάζει τους δύο αθλητές… και να είναι ο υποκινητής των ενεργειών τους που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ΚΑΕ Άρης».

Δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να υπάρξουν νέες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Οι παίκτες θέλουν εγγυήσεις για το σύνολο των χρημάτων (110.000 ευρώ) και η ΚΑΕ θα ψάξει τρόπο για να τις δώσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button