Μπάσκετ

Προμηθέας: «Χαιρόμαστε που ο ΠΑΟ συμφωνεί να μη γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε συμφωνία για άλλη έδρα!»

Με ανακοίνωσή του ο Προμηθέας Πατρών τόνισε πως δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει από την Δευτέρα, ενώ κάλεσε σε τηλεσυνάντηση τους εκπροσώπους της ΕΟΚ και των «πρασίνων» για την έδρα του τελικού.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button