ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σάουθγκεϊτ ο «εκλεκτός» της Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα του «Foot Mercato» ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ο εκλεκτός του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για τη διαδοχή του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως προκύπτει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν σκοπεύει να απολύσει τον Ολλανδό τεχνικό πριν τον τελικό του FA Cup, με τη Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις πιέσεις που υπάρχουν για την άμεση απομάκρυνση του, όμως το καλοκαίρι δείχνει δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Μάλιστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θεωρούν «τελειωμένη» την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα, πήγε το θέμα ένα βήμα παραπάνω, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του υπάρχει ήδη «εκλεκτός» διάδοχος για τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων. Ο λόγος για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Η διοίκηση του κλαμπ θεωρεί τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας ως τον πλέον κατάλληλο για να βγάλει την ομάδα από την κρίση της και να τη βάλει ξανά στο σωστό δρόμο. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, όμως αναμένονται άμεσες εξελίξεις, ώστε οι δυο πλευρές να φτάσουν το συντομότερο δυνατό σε deal, το οποίο θα ανακοίνωθει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Άγγλων στο EURO 2024.

O 53χρονος τεχνικός μετά από πέντε χρόνια στις ομάδες νέων της Αγγλίας έγινε προπονητής της εθνικής ανδρών τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ έχει να κοουτσάρει σε σύλλογο από το 2009, όταν ήταν στη Μίντλεσμπρο. Το συμβόλαιο του Σάουθγκεϊτ με την FA έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button