Ποδόσφαιρο

Ροζ: «Για την νίκη με τον Ολυμπιακό, να μείνουμε στην κορυφή»

Eνόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε ο Λίντσεϊ Ροζ.

Αναλυτικά: 

Για την προετοιμασία της ομάδας:“Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Ο προπονητής έχει ετοιμάσει το πλάνο και θα το εφαρμόσουμε το επόμενο Σάββατο”.

Για τις πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις του Άρη:“Η εξήγηση είναι παίζουμε άμυνα πρώτα από τον επιθετικό. Ολες οι γραμμές είναι κοντά. Ολοι μαζί παίζουμε και αμυνόμαστε, για αυτό οι αντίπαλοι κάνουν λίγες φάσεις στο πρωτάθλημα”

Για τις πολλές επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα“Έχουμε τέσσερις καλούς τερματοφύλακες. Και ο Έμαν… Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τον προπονητή. Να επιλέξει..”

Για τον Μπεναλουάν:“Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι αλλά δουλεύουμε και στις προπονήσεις. Το καλό είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολά τα πράγματα για εμάς. Σίγουρα όμως η γλώσσα είναι σημαντικός παράγοντας”.

Για την παρουσία Άρη και Ολυμπιακού στην κορυφή: “Θα είναι ντέρμπι, Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη. Αυτήν θέλουμε”.

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα:“Ηταν μία τραγική είδηση για εμάς. Είχε αγγίξει τις καρδιές μας, όλου του κόσμου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button