Μπάσκετ

Ρέθυμνο: Oι παίκτες που μένουν ελεύθεροι και αυτοί που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Άρης

Αρκετούς ελεύθερους παίκτες αφήνει η αποχώρηση του Ρεθύμνου από την Basket League, ιδίως εάν οι Κρητικοί αποφασίσουν να αγωνιστούν στην Β’ Εθνική.

Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ουσιαστικά να ξεκινάει οι “ελεύθεροι” του Ρεθύμνου θα απασχολήσουν αρκετές ομάδες, ιδίως αυτές που θα έχουν ban από την FIBA.

Αρχικά από το Ελληνικό στοιχείο ξεχωρίζει ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Έδειξε και φέτος στο Ρέθυμνο ότι είναι παίκτης που μπορεί να βγει μπροστά, και σίγουρα μπορεί να σταθεί στην πλειοψηφία των ομάδων της Basket League.

Υπάρχει ακόμη ο Μιχάλης Καμπερίδης που κάθε χρόνο αναμένεται καλύτερος και δύσκολα θα κατέβει επίπεδο. Ακόμη από τους Έλληνες στο Ρέθυμνο αγωνίστηκαν Σπυριδονίδης, Ραζής, Μαραγκάκης και άλλοι, χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν.

Στον τομέα των Αμερικάνων αρχικά δεν υπάρχει Φράνκαμπ. Αρχικά γιατί έχει ήδη συμφωνήσει με την Μούρθια αλλά κατά δεύτερο λόγο γιατί το κασέ του έτσι κι αλλιώς ήταν απαγορευτικό για τον φετινό Άρη.

Υπάρχει στα γκαρντ ο Μάλκομ Λι που φέτος είχε 5,7 πόντους, χωρίς όμως καλά ποσοστά σε τρίποντα και βολές.

Ακόμη ελεύθερος μένει ο παλιός γνώριμος του Άρη, Ραμόν Χάρις που φέτος έκανε κακή χρονιά επιθετικά στην ομάδα του Ζιάγκου με 5 πόντους 31% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και 0% στις βολές, αλλά και ο Χότον ο οποίος είχε 4,2 πόντους με 50% στα δίποντα.

Τέλος Γουέσλι Γκόρντον που φέτος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με 8 πόντους ανά αγώνα, 70% στα δίποντα και 6,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Τζοζ Κάρτερ που έκανε πολύ καλή χρονιά με το Ρέθυμνο μένει ελεύθερος, αλλά ο Άρης δεν έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει καθώς ήρθε στην Ελλάδα αφού επιβλήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button