ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ράμος: “Δεν ήμασταν στο επίπεδο που απαιτεί το Champions League”

Το όνειρο των πανίσχυρων ιδιοκτητών της Παρί είναι να την οδηγήσουν στην κορυφή της Ευρώπης (μοναδική ομάδα από τη Γαλλία που έχει το βαρύτιμο τρόπαιο είναι η Μαρσέιγ, από το 1993) όμως ούτε φέτος θα το δουν να παίρνει σάρκα και οστά.

Και αυτό γιατί η παρέα των Μέσι και Εμπαπέ αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0 από την Μπάγερν (ήττα με 1-0 στο Παρίσι στο πρώτο ματς, ήττα με 2-0 στη ρεβάνς του Μονάχου) στη φάση των “16” του Champions League (πέμπτη φορά που αποκλείστηκε σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης την τελευταία επταετία), γεγονός που έχει φέρει τον Κριστόφ Γκαλτιέ στην πόρτα της εξόδου.

Φυσικά, μερίδιο ευθύνης δεν έχει μόνο ο Γάλλος προπονητής αλλά και οι παίκτες, με τον Σέρχιο Ράμος να παραδέχεται μέσω ανάρτησής του στα social media πως ουδείς στην ομάδα δεν ήταν έτοιμος να ανταπροκριθεί στο επίπεδο του Champions League αλλά και να δίνει υπόσχεση στον κόσμο για… επιστροφή.

“Βαθύτατα απογοητευμένος για εσάς και εμάς. Δεν ήμασταν στο επίπεδο που απαιτεί το Champions League. Δεν διαχειρίστηκαμε τις μικρές λεπτομέρειες που είναι κλειδί και έτσι χάθηκε ο βασικός στόχος μας.

Είναι οδυνηρό, αλλά οι πρωταθλητές αναγεννιούνται από τις ήττες και σφυρηλατούνται στις αντιξοότητες. Θα επιστρέψουμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button