Ερασιτέχνης

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Σάρωσε τα μετάλλια ο Άρης

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των πυγμάχων του Άρη, στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από 16 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι επέστρεψαν από το διεθνές τουρνουά με πολλές διακρίσεις και αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, εν όψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους δυο μήνες.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Πέτρος Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 44 κιλά στην κατηγορία Παμπαίδων, Νικόλαος Τσολάκης στα 54 κιλά και Ανδρέας Χαριτάκης στα 60 κιλά στην κατηγορία Παίδων, όπως και ο Ιωάννης Δρούγος στα +92 κιλά στην κατηγορία Ανδρών.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι: Γιώργος Κωνσταντινούδης στα 54 κιλά στην κατηγορία Παίδων, Τριαντάφυλλος Καλπάκης στα 40 κιλά και Στέφανος Γαβριηλίδης στα 70 κιλά στην κατηγορία Παμπαίδων, Χριστίνα Μαρθάκη στα 54 κιλά στην κατηγορία Νεανίδων και Ανδρόνικος Ζώκας στα 75 κιλά στην κατηγορία Ανδρών.

Επίσης, συμμετείχαν σε προπονητικά σπάρινγκ οι: Κοντέλη Δέσποινα, Φραγκίδης Απόστολος, Νακούτης Γιώργος, Νακούτης Νικόλαος, Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης, Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος και Ζιώγας Ερμής, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι αγώνες έκλεισαν με την απονομή στον αθλητή του Άρη, Πέτρο Κωνσταντινούδη, που αναδείχθηκε ο πιο δυναμικός πυγμάχος του τουρνουά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button