Ποδόσφαιρο

Πρώην συμπαίκτης του Γκιτάν τον βάζει στην ίδια πρόταση με τoν Ντεμπελέ

Mπορεί ο Γκιτάν να μην έχει κάνει την εκρηκτική καριέρα του Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά σίγουρα έχει μείνει στο μυαλό των συμπαικτών του.

Αυτό φάνηκε από την συνέντευξη του Μαρουάν Αμπιρού, πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ρεν που αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας.

Ο Αμπιρού βρισκόταν στις μικρές ομάδες της Ρεν για ένα μεγάλο διάστημα ενώ έχει περάσει δίπλα από αρκετούς παίκτες που κάνουν καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και αρκετούς που… έπρεπε να κάνουν αλλά δεν έκαναν.

Πάντως σε συνέντευξη του ο ίδιος ξεχώρισε δύο παίκτες: Τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα και τον Ραφίκ Γκιτάν που θέλει ο Άρης.

«Οι κορυφαίοι παίκτες με τους οποίους έχω δουλέψει είναι δύο, είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ και Μετά ο Ραφίκ Γκιτάν, αν και ήταν ακόμη πιο μικροί. Είχα δουλέψει και με την Κίνιφο, τον καλύτερο της γενιάς μας, αλλά -τι να κάνεις- προτίμησε τις γυναίκες από το ποδόσφαιρο».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button