Ποδόσφαιρο

Προχωράει για το 6άρι!

Αν εξαιρέσει κανείς τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και τον Λούκας Ρουπ, ο Άρης στα χαφ έχει μόνο τον Σέικ Ντουκουρέ, χωρίς και το δικό του μέλλον να είναι ξεκάθαρο.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπολογίζεται ο Νταμπό και θα γίνει προσπάθεια για να λύσει το συμβόλαιό του, ουσιαστικά η θέση «6» -αν και ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο δεν λογίζεται ως τέτοιο- είναι… γυμνή, μιας και δεν υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ (πλην Ντουκουρέ, όπως προαναφέραμε, που επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει).

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι μέσα σε όλες τις μεταγραφικές αναζητήσεις τους, έχουν θέσει ως προτεραιότητα και την απόκτηση, σε πρώτη φάση, ενός τουλάχιστον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει ως «6άρι». Θέση στην οποία πάντως ο Άρης θα πάρει και δεύτερο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταρτιστεί σχετική λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα ήδη με κάποιους εξ αυτών έχουν γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες, καθώς επιθυμία των ανθρώπων του Άρη είναι να έχουν φέρει τον έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει στο “6” μέχρι τις 12 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button