Ποδόσφαιρο

Ένας «βράχος» με μία «Αχίλλειο πτέρνα» (Wyscout Analysis + Poll)

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του με τον Άρη, όντας σταθερά ένας από τους πολύ καλούς παίκτες της ομάδας.

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν αρκετά σταθερός στο κέντρο της άμυνας, με σημαντικό κομμάτι ότι βοήθησε περισσότερο στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από πίσω.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε 57,2 πάσες ανά παιχνίδι με το εξαιρετικό 92,29% το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους σε ολόκληρο το πρωτάθλημα στον συγκεκριμένο τομέα. Ακόμη είχε 78,1% επιτυχία στις πάσες στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού.

Ο Μπράμπετς ακόμη κρατάει χαμηλά τα λάθη του με 6,3 ανά παιχνίδι τα οποία είναι λίγα μεν, αλλά είναι περισσότερα από τα 5,8 που είχε κατά μέσο όρο στη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη κρατάει τα 4,4 κλεψίματα που έχει ανά παιχνίδι, αριθμός από τους καλύτερους συνολικά στην ομάδα.

ΗIGHLIGHT

Συνολικά στη χρονιά ο Μπράμπετς ήταν ο κορυφαίος στις αμυντικές μονομαχίες με 69,7% επιτυχία, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 67,2%, νούμερο που τον ξεχωρίζει από κάθε άλλον παίκτη του Άρη.

Τα αρνητικα του

Συνολικά ο Τσέχος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έχει όμως μία Αχίλλειο πτέρνα και αυτή είναι οι εναέριες μονομαχίες. Το περίπου 50% στις συνολικές μονομαχίες δεν είναι υψηλό, αλλά κυρίως το πρόβλημα είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή όταν χάνει περισσότερο από το 55% των μονομαχιών στο συνολικά μεγαλύτερο πρόβλημα του διδύμου Φαμπιάνο-Μπράμπετς.

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Μπάμπετς;;

View Results

Loading ... Loading ...

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button