Ποδόσφαιρο

Πριν καν την σέντρα: Φόβος από τους «4», μόνο ξύλο από τους αντιπάλους

Τι κι αν δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα; Ο Άρης ήδη έχει κάνει τους πάντες να φοβούνται το που μπορεί να φτάσει, ενώ οι αντίπαλοι του έχουν καταλάβει ότι οι ποδοσφαιριστές του… δεν πιάνονται.

Ας ξεκινήσουμε από αυτό που είδαμε από το γήπεδο. Οι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα κατάλαβαν από πάρα πολύ νωρίς ότι δεν είχαν καμία πιθανότητα με τους παίκτες του Άρη.

Ο μόνος τρόπος μαρκαρίσματος είναι ο αντικανονικός, με κλωτσιές, τραβήγματα φανελών και όχι μόνο να κάνουν την εμφάνιση τους, σε έναν αντίπαλο που έπρεπε να τελειώσει (το πολύ) με εννέα παίκτες.

Κάπως έτσι έπαιξε ο Βόλος, κάπως έτσι θα παίξουν και οι υπόλοιποι στην συνέχεια της χρονιάς. Το θέμα βέβαια είναι να υπάρχουν διαιτητές που να κάνουν το αυτονόητο, πριν οι παίκτες του Άρη βγάλουν αίμα.

Πάντως και εκτός του Κλεάνθης Βικελίδης δεν σταματάνε να συζητάνε για τον Άρη. Πάντα η αγαπημένη μας ερώτηση «που τα βρήκε τα λεφτά ο Καρυπίδης».

Όχι ότι ενδιαφέρθηκαν για το που βρήκαν τα λεφτά οι δικοί τους, αλλά άλλο είναι το θέμα. Μέχρι πέρυσι έλεγαν ότι «τον Άρη θα τον περάσουμε» τώρα βλέπουν ότι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Έτσι και η ερώτηση για τα λεφτά που δείχνει ουσιαστικά τον φόβο που υπάρχει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Από την άλλη πλευρά οι πιο σοβαροί εκ των 4 υπόλοιπων μεγάλων κάνουν πιο ειλικρινείς συζητήσεις. Μιλάνε για τον Άρη και το πόσο καλύτερος είναι φέτος.

Γενικά όλοι μιλάνε για τον Άρη. Πέρυσι πίστεψαν ότι είναι πυροτέχνημα, τώρα φοβούνται ότι την προηγούμενη χρονιά γραφόταν απλά ο πρόλογος και τίποτα περισσότερο…

Υ/Γ Επειδή είναι λογικό να κάνει κάποιος το σχόλιο «νωρίς είναι, να μην κρίνουμε ακόμη», να τονίσω ότι δεν διαφωνεί κανένας σε αυτό. Το παρόν άρθρο δεν θέλει να πει ότι ο Άρης θα πάρει πρωτάθλημα ή κύπελλο, αλλά ότι οι υπόλοιποι έχουν ξεκινήσει να φοβούνται ότι μπορεί να το κάνει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button