Ποδόσφαιρο

Ποντάρισμα στη Νορβηγία και στο… Ορλάντο!

Διάβασε τα πιο έγκυρα προγνωστικά για το οπαπ στοιχημα!

746. Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ (21:00)

Περνάμε στην Α’ Νορβηγίας. Η Λίλεστρομ πήρε 3 νίκες στα 4 τελευταία και βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ στην έδρα της μετρά 2 νίκες σε 3 αναμετρήσεις για το φετινό πρωτάθλημα.

Η Ρόζενμποργκ είδε χτες τη Μόλντε να κερδίζει και να αποκτά προβάδισμα στην κορυφή, αν δεν ξεκινήσει σύντομα να καλύπτει το χαμένο έδαφος θα… πετάξει το πουλάκι του τίτλου, από πολύ νωρίς. Ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ζακάριασεν.

Προγνωστικό: Καλή εσχάτως η Λίλεστρομ, αλλά ο πήχης δυσκολίας απόψε ανεβαίνει πολύ ψηλά, τη στιγμή που επιστρέφει και ο γκολτζής της ποιοτικότερης Ρόζενμποργκ. Λογική επιλογή το 1.94 του διπλού, με -0.25, επιλογή που βρίσκουμε στο 1.94.

761. Ίντερ Μαϊάμι – Ορλάντο Σίτι (26/6, 03:00)

Κλείνουμε με MLS. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ, μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες, μία από το Σικάγο (1-0 εκτός) και δύο την Ουάσινγκτον (3-0 εντός και 1-0 εκτός). Προβλημάτισε τόσο αμυντικά, όσο -κυρίως- επιθετικά σε αυτά τα παιχνίδια. Αντιθέτως, το Ορλάντο πάει από νίκη σε νίκη και βρίσκεται στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας, παρουσιάζοντας όλο και καλύτερα στοιχεία.

Προγνωστικό: Τόσο η διαφορά φόρμας, όσο και το ρεπορτάζ των δύο ομάδων προδιαθέτουν για διπλό στην αναμέτρηση, που μάλιστα πληρώνει και αρκετά καλά, στο 2.35.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button