Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η καρέκλα του 52χρονου τεχνικού «τρίζει» τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι αυτήν τη φορά είναι απίθανο να πάρουν νέα παράταση οι εξελίξεις.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια και των Γιώργου Γκαλίτσιου, αλλά και Νίκου Καλτσά. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική που έφυγαν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το εντός έδρας 1-0 από την Πάφο και η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν και δύο ισοπαλίες και άλλες τόσες νίκες μόλις.

Ο απολογισμός είναι οκτώ βαθμοί σε επτά ματς και η απόσταση από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Απόλλων Λεμεσού που έχει 19 βαθμούς είναι πολύ μακρινή. Το κλίμα για τον πρώην προπονητή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, ΑΕΛ, Ηρακλή, Ξάνθης, Εργοτέλη και Πλατανιά είναι πλέον πάρα πολύ βαρύ.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα της Κύπρου, η άποψη που κυριαρχεί εντός του συλλόγου είναι για ριζικές αλλαγές και για απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη, που προσελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο και ανανέωσε το καλοκαίρι που πέρασε. Ίσως και εντός της ημέρας οι εξελίξεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button