Ποδόσφαιρο

Πίρσμαν: “Ιδιαίτερο να γυρίζω στα Γιάννενα, είμαστε σε καλή κατάσταση”

Ο Μάρβιν Πίρσμαν μίλησε μετά το παιχνίδι του Άρη στα Γιάννενα και την εμφατική νίκη με 0-4, με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

O 31χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη, μίλησε αρχικά για τα συναισθήματα που του προξένησε η επιστροφή του στο γήπεδο που αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αν και είσαι παίκτης του Άρη, ο αγώνας με τον ΠΑΣ προφανώς ήταν κάπως ιδιαίτερος για σένα…
«Σίγουρα ήταν ιδιαίτερο συναίσθημα να γυρίζω στα Γιάννινα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις εδώ. Αλλά είμαι επαγγελματίας και ήρθα για να κερδίσω και χαίρομαι που τα κατάφερα».

Βρέθηκες πολύ κοντά στο να πετύχεις κι ένα γκολ στα Γιάννινα…
«Ναι όντως, αλλά δυστυχώς δεν σκόραρα. Δεν πειράζει, ίσως την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία».

Η ομάδα πήρε μια νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο β’ ημίχρονο. Στο προηγούμενο ματς σημειώσατε πέντε…
«Καταρχάς, η νίκη στα Γιάννινα δεν ήταν εύκολη. Από εκεί και πέρα, τα πέντε γκολ στο περασμένο παιχνίδι και τα τέσσερα κόντρα στον ΠΑΣ, δείχνουν ότι τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση και διάθεση. Δυστυχώς τώρα έχουμε τη διακοπή. Αν συνεχίζαμε θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ, αλλά ναι σίγουρα, είμαστε σε καλή κατάσταση».

Θεωρείς ότι η διακοπή θα επηρεάσει αρνητικά τον Άρη;
«Δεν ξέρω. Είναι κάτι μελλοντικό και δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Αλλά νομίζω ότι θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε περισσότερα πράγματα και νομίζω ότι τελικά ίσως να λειτουργήσει καλά για μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button