ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πικέ για χορηγία 24 εκατ. ευρώ: “Δεν έχω να κρύψω τίποτα”!

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο κανάλι του στο Twitch, για την παρέμβασή του στη διοργάνωση του ισπανικού Super Cup στο Ριάντ, μέσω της επενδυτικής του εταιρείας, Kosmos.

Η ισπανική εφημερίδα “El Confindecial’ ανέφερε ότι ο Ισπανός στόπερ της Μπαρτσελόνα εισέπραξε μέσω της εταιρείας του προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει το τουρνουά εκεί.

Ο Πίκε ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία είναι καθ’ όλα νόμιμη, ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα και ότι βοηθάει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα επιτέθηκε σε όσους διέρρευσαν τα συγκεκριμένα ηχητικά, τα οποία δήλωσε ότι είναι από το 2019, ενώ τόνισε ότι οι μπλαουγκράνα δεν θα έχουν κανένα εξωαγωνιστικό όφελος, λόγω της συγκεκριμένης συμφωνίας.

“Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη συμφωνία γιατί για το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι μια σημαντική συμφωνία, απολύτως νόμιμη και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνω είναι να παίρνω αποφάσεις ανάλογα με το τι μπορεί να σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Γι’ αυτό είμαι εδώ και αν χρειαστεί είμαι μέχρι τις τρεις το πρωί.

Έχουμε πολύ καλές διασυνδέσεις στη Μέση Ανατολή και οι άνθρωποι της Σαουδικής Αραβίας μας είπαν ότι θέλουν να φέρουν ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στη χώρα τους. Βλέποντας το πανόραμα, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον κ. Ρουμπιάλες για να δούμε αν μπορεί να ενδιαφέρονται να μεταφέρουν το σούπερ Καπ εκτός Ισπανίας.

Και εμείς από το Κόσμος προτείναμε αλλαγή του φορμάτ. Κοιτώντας το με προοπτική, ήταν επιτυχία και οι άνθρωποι είναι πολύ κολλημένοι. Θυμάμαι ένα Super Cup στην Ταγγέρη που απέχει πολύ σε σχέση με αυτό που είπαν τώρα.

Με την αποδοχή αυτής της αλλαγής μορφής, η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέγραψε μια φόρμα για αναζήτηση διαφορετικών επιλογών εκτός. Μιλήσαμε επίσης με τη Sony για να το μεταφέρουμε στο Μαϊάμι. Μίλησαν με άλλες επιλογές. Αφού το αξιολόγησαν πολύ και μίλησαν με όλους, αποφάσισαν να πάνε στη Σαουδική Αραβία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button