Ποδόσφαιρο

Ανανέωσε τα συμβόλαια των Μπαράλες και Ιγκλέσιας ο Αστέρας

Στην ομάδα της Τρίπολης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Ματιάς Ιγκλέσιας.

Την ανανέωση των συμβολαίων των Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας θα διατηρήσει στο δυναμικό της τον Αργεντινό επιθετικό για ακόμα δύο σεζόν, ενώ όσον αφορά στον Ινγκλέσιας η ανανέωση ήταν μονοετής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα, αλλά και οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας του με δύο ποδοσφαιριστές. Ο Matias Iglesias υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Jeronimo Barrales υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και καλή συνέχεια φορώντας τη φανέλα την οποία υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια.

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για εμένα αποτελεί όχι απλά μία επαγγελματική επιλογή, αλλά μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή. Έχω περάσει εδώ τα οχτώ χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα εξακολουθήσω να φοράω αυτή τη φανέλα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον ΑΣΤΕΡΑ μεγάλωσα επαγγελματικά, μεγάλωσα ποδοσφαιρικά, μεγάλωσα και ως άνθρωπος, διότι κέρδισα πολλές εμπειρίες και εισέπραξα πολλή αγάπη και εκτίμηση. Όλα αυτά με γεμίζουν με μεγάλη ευθύνη. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του ΑΣΤΕΡΑ μας”, δήλωσε ο Ιγκλέσιας.

“Όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΣΤΕΡΑ, τόσο τις πρώτες δύο χρονιές μου στην ομάδα, όσο και τα τελευταία τρία, συνάντησα μια δεύτερη οικογένεια. Αισθάνομαι τον ΑΣΤΕΡΑ ως μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μου, την οποία θα κουβαλάω μαζί μου μέχρι το τέλος. Χαίρομαι, λοιπόν, πάρα πολύ που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο, να είμαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται, να παλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο δυνατό και θα εξακολουθήσω να νιώθω την αγάπη του κόσμου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω τα πάντα στον ΑΣΤΕΡΑ μας”, τόνισε από την πλευρά του Μπαράλες για το νέο του συμβόλαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button