Ποδόσφαιρο

Περισσότερες επιλογές για τον Άκη Μάντζιο

Μετά από ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα ο Ζαν Ζουλ συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα του Άρη, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Καμερουνέζος προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα και το πιθανότερο είναι να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, περισσότερο για να προσαρμοστεί στο πλαίσιο της ουσιαστικής ένταξής του στην ομάδα και σταδιακά ο χρόνος συμμετοχής του προβλέπεται να αυξηθεί, ώστε να ενταχθεί πιο ενεργά στο πλάνο και να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αντιθέτως, ο Φαμπιάνο έχει ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής στο παιχνίδι με τον Βόλο καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, μετά τον τραυματισμό (διάταση) που είχε στον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά και λογικά θα παραμείνει εκτός, ούτως ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπειών, με σκοπό να είναι έτοιμος με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στους δύο τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας, αλλά και στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη, εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά η παρουσία ή όχι του Νέβεν Τζούρασεκ στην αποστολή αναλόγως του επιπέδου ανταπόκρισης που θα έχει πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Κροάτης δεν αγωνίστηκε κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, έχει ανεβάσει στις τελευταίες προπονήσεις ρυθμούς, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην ρισκάρει ο Μάντζιος με τη συμμετοχή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button