Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Ο Άρης έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να ανέβει!

Οι κιτρινόμαυροι «στόχευσαν» φέτος στην άνοδο του ανδρικού βόλεϊ και το δείχνουν.

Ο ερασιτέχνης Άρης φέτος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει τονίσει πως στοχεύει στην άνοδο δύο συγκεκριμένων τμημάτων, του ανδρικού πόλο, αλλά και του ανδρικού βόλεϊ.

Στο πόλο η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά στο βόλεϊ παρά το ότι ο Άρης ξεκίνησε καλά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμενόταν.

Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν αντανακλαστικά και έκαναν μερικές κινήσεις που άλλαξαν τη ροή της χρονιάς. Συμφώνησαν για τη θέση του προπονητή με τον Άκη Χατζηαντωνίου, τον άνθρωπο που πέρυσι ανέβασε την ΑΕΚ ως πρώτη στη Volley League, παρά το ότι η Ένωση είχε το τρίτο μπάτζετ.

Οι κιτρινόμαυροι έδωσαν στον νέο προπονητή της ομάδας σημαντικά όπλα, καθώς απέκτησαν τον ταλαντούχο Μπαρδούκα, για να κάνει «ζευγάρι» με τον Μπούτο στη θέση του διαγώνιου και τον Παχιαδάκη για να δώσει σημαντικές λύσεις ως λίμπερο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος των μεταγραφών, με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας, Άντριαν Γκόιντε, να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Πλέον ο Άρης παίζει καλό βόλεϊ, έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε τον ΟΦΗ στην Κρήτη και διεκδικεί με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button