Ποδόσφαιρο

Περηφάνια για την Κ19, αλλά και ανάγκη για αξιοποίηση των παικτών

Μία σεζόν που έχει θετικό πρόσημο κλείνει για την Κ19, η οποία θα μπορούσε να είχε καταφέρει ακόμη περισσότερα πράγματα υπό άλλες συνθήκες.

Καταρχάς για άλλη μία φορά ο Άρης τους ανάγκασε να «αλλάξουν την προκήρυξη». Ετοίμαζαν ομάδες β’ για τις πρώτες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος Κ19, γιατί περίμεναν την ΑΕΚ να ξεπεράσει τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν την ομάδα της Αθήνας με μία τρομερή ανατροπή και έκανε την εξυγίανση να τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οι «πρώτες τέσσερις της σεζόν» έγιναν οι «τέσσερις με τους περισσότερους βαθμούς την τελευταία δεκαετία» επειδή ο Άρης τους χάλασε την μαγιά.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος για την Κ19. Για τα παιδιά του Κώστα Καζάνα που θα μπορούσαν να κάνουν και ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς όμως αναγκάστηκαν μετά από τόσους μήνες αποχής να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή, κάτι που στοίχησε.

Βέβαια η ιστορία της Κ19 δεν πρέπει να τελειώσει εδώ. Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των παιδιών και η πρώτη ομάδα να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που υπάρχει. Ακόμη και αν η φετινή σεζόν ήταν περίεργη, από του χρόνου μπορούν να ξεκινήσουν να δίνονται ευκαιρίες.

Κανένας δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες. Δεν πρόκειται να στηριχθεί ο Άρης σε 11 παίκτες από τις ακαδημίες; του. Αλλά και ένας παίκτης, και δύο παίκτες να βγουν από όλη αυτήν την διαδικασία, μόνο κέρδος θα υπάρχει.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης και πάλι αφήνει… στην άκρη τα μαθηματικά. Χτύπησε στα ίσα ομάδες που είχαν πολλές φορές το μπάτζετ του Άρη, ενώ άφησε πίσω του ομάδες που και φέτος έδωσαν πολλά λεφτά, αλλά και έχουν ένα δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και επενδύουν πολλά χρήματα κάθε χρονιά.

Φυσικά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα. Αλλά χρόνο με τον χρόνο ο Άρης δείχνει να είναι πιο δυνατός και σε αυτό το κομμάτι, και πρέπει να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button