Ποδόσφαιρο

Παντελίδης: «Στον Άρη ένιωσα για πρώτη φορά τι θα πει ομάδα με κόσμο και πίεση»

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως στον Άρη ένιωσε για πρώτη φορά τι θα πει ομάδα με κόσμο και πίεση.

Ο πρώην προπονητής των “κίτρινων” παραχώρησε συνέντευξη στο sportday.gr  και ανέφερε για τη θητεία του στον πάγκο του Άρη.

“Στον Άρη ένιωσα για πρώτη φορά τι θα πει ομάδα με κόσμο και πίεση. Ξεκινήσαμε καλά με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, όπου χάναμε στις καθυστερήσεις 2-1 και σε 80 δευτερόλεπτα το γυρίσαμε σε 2-3! Όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή. Εκεί ήταν που άλλαξα τις προπονήσεις με αποτέλεσμα κάπως έτσι να έρθει και ο αποκλεισμός από τον Εργοτέλη στο κύπελλο. Τι να σου πω… Το πήρα πολύ βαριά και μάλιστα δεν κυκλοφορούσα ούτε στην πόλη από την ντροπή μου.

Ακολουθούσε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου ήξερα πως αν δεν το κερδίσω, τότε θα φύγω. Δεν χάσαμε και δεν έφυγα και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε μια ξέφρενη πορεία που χαιρόμουν την ομάδα μου. Κάπως έτσι βγήκαμε στην Ευρώπη και παίξαμε με την ΑΕ Λεμεσού, ενώ μετά έγιναν τα περίφημα παιχνίδια με τη Μόλντε. Καταφέραμε να πάμε στην παράταση, αλλά αποκλειστήκαμε. Αν είχαμε προκριθεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στη συνέχεια δεν κερδίσαμε τον ΟΦΗ και τον Βόλο, με αποτέλεσμα να ζητήσω να γίνουν κάποια πράγματα, που δεν έγιναν. Δεν το χειρίστηκα κι εγώ καλά το θέμα και έτσι σταμάτησε η συνεργασία μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button