Μπάσκετ

Πέρασε κάτω από τα ραντάρ ο… μαέστρος Τζούστον

Ο Άρης σε κάθε παιχνίδι βρίσκει διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Κόντρα στο Περιστέρι, ένας εξ αυτών ήταν και ο Σακούρ Τζούστον.

Ο Αμερικανός ήρθε στην Ευρώπη με την ταμπέλα του «άγουρου». Του παίκτη που έχει δυνατότητες, αλλά δεν τις έχει αναπτύξει ακόμη σε απόλυτο βαθμό.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν παιχνίδια στα οποία έχει φανεί η απειρία του, σε άλλους αγώνες όμως η συμμετοχή του είναι κομβική. Ενάντια στα Περιστέρι ήταν ο καλύτερος πασέρ της ομάδας (5 ασίστ, 0 λάθη) σε ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Μπορεί οι περισσότερες τελικές του πάσες να ήταν στον αιφνιδιασμό, και πάλι όμως ο Τζούστον πρέπει να πάρει τα εύσημα για τις σωστές αποφάσεις που έπαιρνε. Ο Αμερικανός έπαιξε ένα ανιδιοτελές μπάσκετ, ενώ προσέθεσε στην στατιστική του τέσσερα ακόμη ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

Μέσα σε όλα ευστόχησε και στις πέντε προσπάθειες δύο πόντων που έκανε, σε μία εμφάνιση που πέρασε «κάτω από τα ραντάρ» αλλά δείχνει την χρησιμότητα του παίκτη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button