Μπάσκετ

Πάτρα και Αγρίνιο για έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη

Με μονόδρομο μοιάζει η μετακόμιση του Χαρίλαου Τρικούπη εκτός Μεσολογγίου για τους επίσημους αγώνες καθώς δεν υπήρξε κάποιο νέο μετά συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η πρόεδρος της ομάδας Βασιλική Μπελέκου και οι συνεργάτες της εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και πλέον μοιάζει πιο πιθανό το σενάριο ο Χαρίλαος Τρικούπης να αγωνίζεται εκτός Μεσολογγίου στις επίσημες αναμετρήσεις, με την Πάτρα και το Αγρίνιο να είναι οι επικρατέστεροι προορισμοί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα αναφέρονται τα εξής: “Όπως γνωρίζετε, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, πάνω στο πλέον σημαντικό ζήτημα, που απασχολεί τον κόσμο της πόλης μας, την ανακατασκευή του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Παίρνοντας τον λόγο, η πρόεδρος της ομάδας κυρία Μπελέκου, προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή, αναλύοντας με στοιχεία, ονόματα και ημερομηνίες, το αδιέξοδο το οποίο, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες μας, διαφαίνεται μπροστά μας. Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε αόριστες διαβεβαιώσεις, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης, κάτι που όχι μόνο καθιστά αδύνατο τον οποιονδήποτε σχεδιασμό της ομάδας, αλλά επίσης φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της εξορίας μας από την πόλη του Μεσολογγίου, σε μία ιστορική, για όλους, χρονιά.

Αντίθετα με τις προσδοκίες μας, ούτε χθες πήραμε απαντήσεις. Ζητάμε την άμεση έναρξη των εργασιών με σαφές χρονοδιάγραμμα και καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου. Ο χρόνος ήταν με το μέρος μας και τώρα είναι αμείλικτα απέναντι μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button