Μπάσκετ

Ο… 200αρης Τολιόπουλος, η εναλλακτική πρωτιά του Χάρελ και η ευστοχία του Μπλούμπεργκς

Δείτε τι αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, που παραθέτει η διοργανώτρια αρχή, ενόψει του επερχόμενου Ολυμπιακός-Άρης στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

* Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε ντεμπούτο στις 26 Οκτωβρίου 2013 στη Stoiximan Basket League με τον Ίκαρο σε παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και πάλι την Κυριακή, θα συμπληρώσει τις 200 συμμετοχές στην κατηγορία.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ρόνι Χάρελ ήταν 1ος για τον Άρη Midea στην κανονική περίοδο όχι μόνο στα κλεψίματα -άλλωστε ήταν συνολικά στην κατηγορία με 48- αλλά και στα ριμπάουντ (117).

* Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς ήταν ο πιο εύστοχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» στα τρίποντα, στην πρώτη φάση της φετινής Stoiximan Basket League. Ο Λετονός σούταρε με 48,48% ενώ η αντίστοιχη, μεγαλύτερη επίδοση της περσινής σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνη του 43,47% με το οποίο σούταρε από την περίμετρο ο Όμηρος Νετζήπογλου.

* Ο Τζόναθαν Σταρκ έκανε ντεμπούτο στη Stoiximan Basket League στο αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 19 ranking. Στα επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε στη συνέχεια είχε μέσος όρους 8 πόντων, 1,28 ριμπάουντ, 1,57 ασίστ και 4,57 ranking.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν από 10 κλεψίματα στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, φτάνοντας τις επτά διψήφιες επιδόσεις στην κανονική περίοδο. Μοιράστηκαν την κορυφή αυτής της λίστας με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ενώ έξι διψήφιες επιδόσεις είχε το Περιστέρι bwin.

– Ο Άρης Midea δεν είχε μόνο τον μικρότερο αριθμό ασίστ της κανονικής περιόδου (307) αλλά και τον μικρότερο συντελεστή ασίστ/λαθών (1,08). Η αντίστοιχη επίδοση του στην κανονική περίοδο της περσινής σεζόν ήταν 1,21”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button