Μπάσκετ

Ο Χάρελ ήδη… βγάζει τα λεφτά του

Ο Ρόνι Χάρελ τζούνιορ δείχνει τους λόγους που τον απέκτησε ο Άρης.

Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αλλά ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν για τον Άρη είναι σίγουρα ο Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός κάνει τα… πάντα μέσα στο γήπεδο (υπήρχαν ακόμη και μερικές κατοχές που κατέβασε τη μπάλα) και δείχνει να είναι αθλητής που ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Γιάννη Καστρίτη.

Δεν είναι τόσο οι 15 πόντοι στα δύο ματς (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/3 βολές) όσο οι συνεισφορά του στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού. Ο Χάρελ απέναντι στον Ολυμπιακό είχε 3 ασίστ και κυρίως είχε 3 κλεψίματα, δυσκολεύοντας όποιον αντίπαλο βρέθηκε πάνω του.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί η ωριμότητα που έδειξε στο κομμάτι των φάουλ. Ο Αμερικανός σημειώθηκε με δύο φάουλ πολύ νωρίς, αλλά έκτοτε δεν έκανε ούτε ένα ακόμη για ολόκληρο το παιχνίδι, πράγματα ιδιαίτερα σημαντικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button