Ποδόσφαιρο

Ο φιλόδοξος Μαζικού και η Ευρωπαϊκή εμπειρία

O Mαζικού θέλει να πετύχει και το δείχνει με τις επιλογές που κάνει, με τον Άρη να αποτελεί μία ακόμη απόδειξη αυτού.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαδικασία λύσης συνεργασίας με τον Λούμορ, έχοντας βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μπράντλεϊ Μαζικού. Πρόκειται για έναν 26χρονο μπακ που έρχεται με μεγάλη διάθεση για να βάλει.. δύσκολα στον Πίρσμαν.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει τονίσει στο παρελθόν ότι κοιτάει ψηλά. Μετά την πρώτη χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ δήλωνε ότι δεν επιστρέφει στη Γαλλία, ξεκαθάριζε ότι πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη και δε θα ήθελε απλά να συμπληρώνει το τοπίο στη Ligue 1. Μεταξύ άλλων και η Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη κάνει πιο ελκυστική την περίπτωση των κιτρινόμαυρων για τον Μαζικού.

Μέσα σε όλα, ο Κονγκολέζος έχει και αρκετή εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Έχει δώσει συνολικά 20 παιχνίδια σε Europa League και Europa Conference League, μετρώντας παρουσίες σε ομίλους σε αμφότερες τις διοργανώσεις.

Ξεχωρίζει φυσικά η νίκη κόντρα στη Ρόμα για τους ομίλους του Europa League, όπου ο ίδιος αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού χαφ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button