Ποδόσφαιρο

Ο… σπεσιαλίστας Γκάμα έχει βρει την λύση στην κατάρα των πέναλτι

Ψύχραιμος για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ο Μπρούνο Γκάμα από την άσπρη βούλα, στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος έχει πετύχει το μοναδικό γκολ της ομάδας του Ένινγκ στην ΑΘήνα. Ένα γκολ το οποίοι μπορεί να αποδειχθεί “χρυσός” στην ρεβάνς, αλλά κυρίως ένα γκολ που… δεν είχε πέρυσι ο Άρης.

Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι την σεζόν 2018-19 ο Άρης έχασε 5 από τα 10 πέναλτι που εκτέλεσε, χάνοντας σημαντικούς βαθμούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Φέτος ο Γκάμα πήρε την… απόφαση αυτό να αλλάξει. Ο Πορτογάλος έχει εκτελέσει συνολικά έξι πέναλτι, καταφέρνοντας να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα πέντε φορές!

Ο Γκάμα είχε κρύο αίμα κόντρα σε Ξάνθη, Παναιτωλικό, Βόλο και ξανά Ξάνθη (στον δεύτερο γύρο) ενώ φυσικά κέρδισε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου.

Η μόνη φορά που δεν σκόραρε, ήταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν είχε κάνει μία καλή εκτέλεση, που σταμάτησε όμως στο δοκάρι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button