Ποδόσφαιρο

Ο Σίλβα είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης!

Την διαφορά έκανε για άλλη μία φορά για τους κιτρινόμαυρους ο Πορτογάλος, δείχνοντας την αξία του.

Μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν ο Σάντε Σίλβα μετράει τέσσερα γκολ αλλά και τρεις ασίστ. Το κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι ότι έχουν έρθει σε παιχνίδια που δεν ξεκίνησε βασικός!

Ο -δανεικός από την Γουεστ Χαμ- εξτρέμ αποκτήθηκε στο «90» της μεταγραφικής περιόδου για να αποτελέσει τον X-Factor του φετινού Άρη.

Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά αποτελώντας μία χρήσιμη λύση στα χέρια του Άκη Μάντζιου, ικανή να ταράξει τα νερά όποτε κριθεί απαραίτητο από τον προπονητή της ομάδας.

Σε παιχνίδια που η ομάδα είναι μπροστά στο σκορ αποτελεί τον «εφιάλτη» κάθε μπακ ο οποίος θέλει να προωθηθεί, ενώ γενικότερα κάνει πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα -ακόμη και αν αυτό δεν γίνεται πάντα αντιληπτό-.

Ακόμη και όταν ο Άρης χρειάζεται γκολ έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την φρεσκάδα που έχει κόντρα στους αντιπάλους του. Έδωσε δύο σημαντικές ασίστ απέναντι στον Ολυμπιακό (1-2) και στον Ατρόμητο (στο 2-1 που μείωσε ο Κάτσε) ενώ χθες αυτός ήταν που ξεκλείδωσε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης.

Φαίνεται πως είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης, ενώ στην συνέχεια ο Άκης Μάντζιος περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα από εκείνον.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button