Ποδόσφαιρο

Ο πάγκος του Άρη δε βγάζει ασφάλεια, πάνω από όλα στον Πάρντιου

Ο Άρης μπορεί να έχει παίκτες στον πάγκο του, δε φαίνεται όμως να έχει παίκτες στους οποίους μπορεί να υπολογίσει ο προπονητής του.

Ο Άρης χθες έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με τον αντίπαλο να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και εκείνον να μη μπορεί να γίνει όσο απειλητικός όσο θα ήθελε.

Ακόμη και με αυτά τα προβλήματα όμως, η μόνη… αυτόματη κίνηση από τον πάγκο είναι ο Μανού Γκαρθία. Ο προπονητής του Άρη έβαλε νωρίς στο δεύτερο μέρος τον Ισπανό, αλλά κάπου εκεί μπήκε μία άνω τελεία.

Η μόνη άλλη αλλαγή που έγινε είναι αυτή του Καμάτσο, αλλά έγινε στο 80ο λεπτό. Όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο Καμάτσο μπαίνει στο 80′, ο Έντγουιν μένει στον πάγκο, ο Νταμπό και ο Ντουκουρέ δε παίρνουν λεπτό συμμετοχής σε ένα προβληματικό κέντρο, σημαίνει ότι δεν είναι παίκτες που βγάζουν… ασφάλεια.

Προφανώς οι παραπάνω γραμμές δεν αποτελούν κριτική, αλλά μία αναφορά σε γεγονότα. Άλλωστε ο Άρης τελευταία φορά που ολοκλήρωσε τις πέντε αλλαγές του στο πρωτάθλημα ήταν απέναντι στη Λαμία, πριν τη διακοπή για το μουντιάλ.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι το πως πρέπει να πράξει ο Άρης, αν δεχθούμε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει τους game changers που χρειάζεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button