ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο ορισμός της πληρότητας!

Ο Άρης πήρε μία ακόμη νίκη ενάντια στον Ατρόμητο, μία νίκη που δείχνει ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν μία απίστευτη πληρότητα στο ρόστερ και παίκτες για όλες τις δουλειές.

Όπως κάθε ομάδα έτσι και ο Άρης έχει τα βαρόμετρα του. Ο Μπερτόγλιο, ο Γκάμα, ο Σούντγκρεν, ο Σάκιτς, ο Ροζ είναι οι παίκτες που κάνουν την διαφορά, αλλά δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι.

Απέναντι στον Ατρόμητο οι κιτρινόμαυροι έδειξαν -για άλλη μία φορά- πόσες επιλογές έχουν, με παίκτες που δεν θεωρούνται «πρώτης γραμμής» να κάνουν την διαφορά.

Ο Κριστιάν Γκάνεα είναι το καλύτερο παράδειγμα. Ο Ρουμάνος πέτυχε το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη του Άρη, ενώ έκανε μία εξαιρετική σέντρα για να πετύχει ο Σάσα το 2-0. Απέδειξε για άλλο ένα παιχνίδι ότι με συγκεκριμένο ρόλο μπορεί να αποδειχθεί υπερ-χρήσιμος στα χέρια του Άκη Μάντζιου.

Την διαφορά έκανε και ο Σίλβα. Πέτυχε το τρίτο του γκολ με την φανέλα του Άρη, και αυτό ως αλλαγή. Παίκτης που στο ανοιχτό γήπεδο είναι κίνδυνος-θάνατος και μπορεί να εκμηδενίζει τις ελπίδες κάθε ομάδας που θέλει να είναι επιθετική και να αφήνει χώρους απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ακόμη και οι Μαντσίνι-Κάτσε μπορεί να μην σκόραραν αλλά ήταν θετικοί. Ο πρώτος έτρεχε… πάνω-κάτω, δημιούργησε προϋποθέσεις και λίγο έλλειψε να χρηστεί σκόρερ, όταν δεν πρόλαβε την μπάλα σε ωραία κίνηση που έκανε στην περιοχή. Όσο για τον Κάτσε είχε ενέργεια, έτρεξε και έκανε και αυτός τις δικές του σέντρες δημιουργώντας προβλήματα.

Όλα αυτά μαζί με τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Σίλβα ενώ έφτιαξε και μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον εαυτό του, άσχετα αν αυτή δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button