Μπάσκετ

Ο νόμος του Παλέ! «Έπνιξε» τον Ηρακλή και πήρε νίκη (81-75) με ανατροπή

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Άρης, επικρατώντας του Ηρακλή με 81-75.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα, δεν κράτησε την διαφορά:

Ο Άρης ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Με πρωταγωνιστές τους Τσάλμερς, Ντεκόζι και Μιλόσεβιτς πήρε προβάδισμα με 14-0, χωρίς όμως να μπορέσει να το διατηρήσει. Ο Ηρακλής με ένα 7-0 έκοψε την διαφορά στην μέσα, ενώ στην συνέχεια συνέχισε να μειώνει για να ισοφαρίσει με 22-22 στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά ο Άρης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, εκτελώντας μια επίθεση στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε, και πετυχαίνοντας δύο πόντους με τον Χαριτόπουλο.

Μεγάλο «κενό διάστημα» πίσω ο Άρης στο ημίχρονο

Πολύ καλύτερα ξεκίνησε ο Άρης και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έκανε πολύ γρήγορα ένα 7-0 παίρνοντας διαφορά εννέα πόντων (31-22) βγάζοντας πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Παρόλα αυτά κάποια εύκολα λάθη σε συνδιασμό με χαμένα αμυντικά ριμπάουντ επέτρεψαν στον Ηρακλή να ισοφαρίσει σε (37-37) με καλάθι του Καββαδά.

Μάλιστα ο Ηρακλής πήρε στην συνέχεια κεφάλι στο σκορ, με τον Άρη να ολοκληρώνει το ημίχρνο στο -4, με το σκορ να είναι 40-44.

Το.. έσωσε ο Σλαφτσάκης

Σε αντίθεση με τα πρώτα δύο, στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ο Άρης έδειχνε να μην έχει τον τρόπο να βάλει την μπάλα στο καλάθι, με τον Ηρακλή να ξεφεύγει με 12 και σκορ 46-58. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τρίποντα με Ντεκόζι (2) και Λιτλ, αλλά ο Χάνλαν έδειχνε… σεληνιασμένος και πέτυχε 10 συνεχόμενους πόντους.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη αντέδρασαν και με καλές άμυνες, αλλά και ένα εκπληκτικό buzzer beater τρίποντο του Σλαφτσάκη κατάφεραν να μειώσουν σε 61-66 στο τέλος της περιόδου.

Τρομερός Άρης, τρομερή ανατροπή!

Ένα κάρφωμα του Κουζέλογλου και 2/2 βολές του Φλιώνη βοήθησαν τον Άρη να μειώσει τον πόντο και το 65-66, με τον Άρη μάλιστα να περνάει μπροστά με καλάθο του Ντεκόζι στην συνέχεια με 74-73, με 2:33 να απομένουν.

Ακολούθησαν 2/2 βολές του Κουζέλογλου και ένα τρομερό τρίποντο του Ντεκόζι για το 79-73! Ο Ηρακλής τα… έχασε σε αυτό το διάστημα. Η άμυνα του Άρη έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ζιάγκου με το τελικό 81-75 να υπογράφει την νίκη των κιτρινόμαυρων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button