Ποδόσφαιρο

Ο Νταμπό είχε τις στιγμές του αλλά… (Wyscout Analysis + Poll)

Ναι μεν ο Νταμπό είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτές δεν ήταν όσες θα έπρεπε.

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Μπράιαν Νταμπό.

Με βαρύ βιογραφικό ο Νταμπό ήρθε στον Άρη σε μία χρονιά απαιτήσεων, αλλά δε θύμισε τον παίκτη που διακρίθηκε σε Γαλλία και Ιταλία τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γάλλος είχε τις 1 γκολ και 2 ασίστ όπως και κάποια καλά παιχνίδια στα οποία έδειξε το πόσο καλό πόδι έχει, αλλά συνολικά δε δικαίωσε τις προσδοκίες.

Αμυντικά η παρουσία του ήταν ελλιπής και όχι αξιόπιστη. Είχε μόλις 4,1 μονομαχίες ανά αγώνα με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 54%, νούμερο επιεικώς μέτριο για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στο κομμάτι της δημιουργίας είχε 86% με 43 πάσες ανά παιχνίδι, με κανένα από τα δύο νούμερα να μην είναι ούτε άσχημα αλλά ούτε και εντυπωσιακά. Aπό την άλλη πλευρά περνούσε 7 πάσες ανά παιχνίδι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με 70% επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Νταμπό ήταν ο πιο αξιόπιστος παίκτης του Άρη στις εναέριες μονομαχίες, ενώ στην ίδια κατηγορία ήταν ένας εκ των κορυφαίων σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

HIGHLIGHT

Η καλύτερη στιγμή του Νταμπό ήρθε στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της ομάδας, όταν έδωσε μία εντυπωσιακή μακρινή πάσα στον Μαντσίνι βγάζοντας τον μπροστά στον Τζολάκη και δίνοντας του την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1.

Τα αρνητικά του

Στο κομμάτι των κλεψιμάτων η συνεισφορά του 31χρονου ήταν μηδαμινή. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι κάτω από τον Ντουκουρέ και τον Μαντσίνι που δεν έκαναν ολόκληρη σεζόν στον Άρη και ξεπέρασε μόνο παίκτες που αγωνίζονται στη μεσο-επιθετική γραμμή!

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Νταμπό;;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button