Ποδόσφαιρο

«Ο Μορόν κάνει τον Πελεγκρίνι να μετανιώσει»

Ισπανική ιστοσελίδα ασκεί σκληρή κριτική στον Πελεγκρίνι για την απόφασή του να αφήσει τον Μορόν ελεύθερο.

Σκληρή κριτική στον Μάνουελ Πελεγκρίνι ασκεί σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα «Minutod»» για την απόφασή του να αφήσει τον Μορόν να τον αφήσει να φύγει από τη Μπέτις.

Μάλιστα, αφού καταγράφει τα κατορθώματα του επιθετικού του Άρη τονίζει ότι ο προπονητής της ισπανικής ομάδας βλέποντάς τον θα έχει μετανιώσει.

«Μια αρκετά σημαντική ανανέωση ρόστερ πραγματοποίησε η Μπέτις στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι. Παρά τις δύο συνεχόμενες καλές σεζόν, η ιδέα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν να φύγουν αρκετοί παίκτες και να ενσωματώσει άλλους, με στόχο να σχηματίσει μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Υπό αυτή την έννοια, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν ελήφθη υπόψη από τον προπονητή, είναι από τα “πρόσωπα” σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης», αναφέρει αυτό και συνεχίζει…

«Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λόρεν Μορόν, τον οποίο ενημέρωσε, στα μέσα της περσινής σεζόν ότι δεν τον υπολογίζει κι ότι θα έπρεπε να ψάξει για ομάδα. Έτσι, ο Ισπανός φορ πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης, από την ελληνική Super League, όπου παλεύει για να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετανιώσει για την απόφασή του.

Πήγε στον ελληνικό σύλλογο ως ελεύθερος παίκτης, μετά τη λήξη του έτους του συμβολαίου του με την Μπέτις και γρήγορα έγινε βασικό κομμάτι για τη νέα του ομάδα. Εκεί υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έγινε συμπαίκτης ενός άλλου πρώην παίκτη της ομάδας της Ανδαλουσίας, του Μαρτίν Μοντόγια, ο οποίος πήγε στην ελληνική ομάδα λίγες εβδομάδες αργότερα. Έχει πετύχει 4 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα», καταλήγει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button