ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Λεβαντόφσκι διάλεξε πρωταθλητή στην Bundesliga

Η φετινή Bundesliga εξελίσσεται στο πιο αμφίρροπο από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, αναφορικά με την υπόθεση τίτλου.

Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ θα κονταροχτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσεως, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται στο +1 και με δικό τους 3/3 θα στεφθούν πρωταθλητές για 11η διαδοχική χρονιά.

Η «μονομαχία» για τη σαλατιέρα πιθανότατα να κρατήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής, ωστόσο, για έναν πρώην γνώριμο και των δύο ομάδων η προτίμηση είναι λιγότερο οριακή. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μεγάλο κεφάλαιο (κυρίως) για Βαυαρούς και Βεστφαλούς, ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό «RAN» δεν δίστασε να χρίσει τον δικό του πρωταθλητή. Κι αυτή είναι η Μπάγερν!

«Έχω ακούσει από πολλούς στην Ευρώπη να λένε ότι θα είναι καλύτερο για την Bundesliga αν πάρει το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ. Εγώ όμως είμαι πάντα με την Μπάγερν και εύχομαι τα παιδιά να κατακτήσουν τον τίτλο και να δείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πολωνός στράικερ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στο Μόναχο ως ο δεύτερο σκόρερ στην ιστορία των Βαυαρών, μόνο πίσω από τον αείμνηστο Γκερντ Μίλερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button