Διεθνή

Ο κοροναϊός «χτύπησε» την Formula 1

Σε καραντίνα βρίσκεται η Formula 1 τις τελευταίες ώρες καθώς φαίνεται πως ο ιός μπήκε μέσα στην ..κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ. Αναμένονται άμεσα τα ιατρικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Formula 1 σχεδίαζε να εκκινήσει κανονικά το πρόγραμμα της στην Μελβούρνη αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο ο κοροναϊός «χτύπησε» και τρία άτομα που εργάζονται στην McLaren και στην Haas είναι ύποπτα.

Αναμένονται απαντήσεις καθώς το τεστ για τον κοροναϊό διαρκεί κάποιες μέρες αλλά οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη στην απομόνωση για προληπτικούς λόγους.

Υπήρξε ανακοίνωση ότι το γνωστό ξενοδοχείο «The Albert Park» δίπλα στην πίστα, έπρεπε να κλείσει λόγω κοροναϊού, ενώ επίσης δεν έχει διασαφηνιστεί αν τελικά θα επηρεαστεί ο αγώνας ή όχι. Λέγεται πως μπορεί να μην πραγματοποιηθεί τελικά. Ήδη έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προκειμένου να αναβληθεί σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα (change.org) μαζεύοντας ψήφους και έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000 υποστηρικτές με το όνομα «Μην φέρετε τον κοροναϊό στην Μελβούρνη» και αναμένεται να πάρει μεγάλη έκταση τις επόμενες ώρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button