Ποδόσφαιρο

«Ο Ζερβίνιο, ο Οζίλ, ο Πάτο και άλλοι επτά»

Η ιστοσελίδα AS της Ισπανίας, έκανε αφιέρωμα σε 10 πολύ γνωστούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στην ενεργό δράση και ανάμεσά τους ξεχωρίζει και το όνομα του Ζερβίνιο. 

“Από τον Ζερβίνιο στον Ποντόλσκι και τον Αλεξάντρε Πάτο: εδώ είναι 10 σπουδαίοι παίκτες που δεν έχουν αποσυρθεί ακόμα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο” τονίζει αρχικά και αναφέρει στη συνέχεια πως: “Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει ως βασικά πρόσωπα τους Εμπαπέ, Χάαλαντ, Μέσι και Νειμάρ. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, διαφορετικοί παίκτες απολάμβαναν επίσης δημοτικότητα και προβολείς όταν έφτασαν στην ποδοσφαιρική τους κορύφωση. Πολλοί από αυτούς είναι ακόμα ενεργοί και ίσως δεν το θυμόσαστε. Εδώ σας τα παρουσιάζουμε”.

Αναμεσά τους αναφέρονται τα ονόματα των Οζίλ, Φάμπρεγκας, Ποντόλσκι, Νάνι, Κάρον, Μπόατεγκ και φυσικά αυτό του Ζερβίνιο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η AS “Αυτός ο ιστορικός σκόρερ της Άρσεναλ, τον οποίο φοβούνται αναρίθμητες άμυνες δεν έχει σταματήσει να παίζει επαγγελματικά. Στα 35 του ανήκει στον Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button