Ποδόσφαιρο

Ο Γκάνεα από τα (λίγα) κέρδη του Άρη

Ένας από τους (λίγους) παίκτες του Άρη που ήταν ιδιαίτερα θετικοί ήταν ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Μπορεί να μην έχει δώσει έως τώρα όσα περίμεναν οι κιτρινόμαυροι, αλλά στα τελευταία ματς που παίζει ο Ρουμάνος δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει.

Μεσοαμυντικά έχει τα προβλήματα του, απέναντι όμως σε ομάδες οι οποίες στήνουν… πούλμαν και περιμένουν τον Άρη δείχνει να μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμος.

Έχει διάθεση, ανεβαίνει και μπορεί να απειλεί με αρκετούς και διαφορετικούς τρόπους. Είτε με γύρισμα ή σέντρα από τα πλάγια, είτε με ντρίπλα και διείσδυση στην μεγάλη περιοχή, αλλά ακόμη και με σουτ.

Ειδικά το τελευταία κομμάτι λείπει από τους περισσότερους παίκτες του Άρη, με τον Γκάνεα να δείχνει ότι «το έχει». Ήταν από τους ελάχιστους παίκτες οι οποίοι απείλησαν στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι έφτασε κοντά στο γκολ στο 73ο λεπτό.

Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι ο Γκάνεα πρέπει ξαφνικά να γίνει το βασικό αριστερό μπακ του Άρη. Ο 28χρονος όμως δείχνει ότι σε συγκεκριμένα παιχνίδια μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Ιδιαίτερα όταν οι κιτρινόμαυροι δεν απειλούνται αμυντικά φαντάζει ως μία πολύ καλή επιλογή, που δίνει κάτι διαφορετικό από το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button