Μπάσκετ

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου.

Πρόκειται για μία σημαντική επιστροφή. Ο γεννημένος στις 24 Ιουλίου του 1976 Ασημακόπουλος, συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΡΗ, προσφέροντας στην ομάδα μπάσκετ ανδρών για δύο διετίες. Η πρώτη φορά που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ήταν το καλοκαίρι του 2004. Το 2005 έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη σεζόν, ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του ULEB Cup και κέρδισε την έξοδό της στην Ευρωλίγκα, μετά από 15 χρόνια, μέσω των πλέι οφ της Basket League.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2012 και για μία διετία ήταν αρχηγός της ομάδας. Στις 7 Μαΐου του 2013 ήταν παρών στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, όπου μάλιστα τα δάκρυά του για το μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών έγιναν σημείο αναφοράς, και το 2014 έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην αρχηγός του ΑΡΗ αναλαμβάνει ένα πολύ ιδιαίτερο πόστο. Η ανάδειξη νεαρών παικτών και η σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ είναι «πρέπει» για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο Αντώνης Ασημακόπουλος θα μεταλαμπαδεύσει στους αθλητές τις πλούσιες γνώσεις του, ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής. Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία, σε ένα σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button