Ποδόσφαιρο

Νίκος Αλέφαντος: Το Σάββατο 27 Ιουνίου η κηδεία

Το Σάββατο (27/06) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η σωρός του θα βρίσκεται εκεί από τις 11:00 π.μ. προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη (23/06) ο Νίκος Αλέφαντος  Ο 81χρονος απεβίωσε το μεσημέρι, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά «έφυγε» από την ζωή από καρδιακή προσβολή. 

Ο Νίκος Αλέφαντος, εκτός από τους Πειραιώτες, από τον πάγκο των οποίων πέρασε τρεις φορές, προπόνησε μεταξύ άλλων και τους Εθνικό, ΑΕΚ, Προοδευτική, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Εθνική Ελπίδων, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε είναι ο προπονητής που κατέχει το ρεκόρ κοουτσαρίσματος σε ομάδες της Α’ Εθνικής, έχοντας συνολικά προπονήσει 18! 

Ολες οι ομάδες της Ελλάδος, έστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, μία προς μία με ανακοινώσεις τους. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00.

Η σωρός του θα βρίσκεται εκεί από τις 11:00 π.μ. προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και να μπορέσουν συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι να πούνε το τελευταίο αντίο στον Νίκο Αλέφαντο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button