Ποδόσφαιρο

Ο ανεβασμένος Γκάνεα και η απομυθοποίηση του «τελευταίου εξαμήνου»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν από τους κορυφαίους κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας μία όλο και καλύτερη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με τα μεσοαμυντικά του καθήκοντα.

Ο Ρουμάνος ήταν ένας από τους κορυφαίους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολλές φορές να απειλήσουν από την δική του πλευρά, με τον ίδιο όμως να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση και να έχει τις «απαντήσεις». Οι επεμβάσεις του έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να μην απειληθεί η ομάδα του, με τον Λουτσέσκου μάλιστα να ρίχνει το βάρος από την άλλη πλευρά στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την εμφάνιση του ο Γκάνεα έδειξε μία σιγουριά, συνεχίζοντας να δείχνει καλό πρόσωπο στο μεσοαμυντικό κομμάτι και βοηθώντας την ομάδα του να μην απειληθεί. Επιπροσθέτως, η εμφάνιση του 29χρονου απομυθοποιεί την δικαιολογία του «τελευταίου εξαμήνου». Συχνά-πυκνά δικαιολογούνται μέτριες εμφανίσεις παικτών λόγω των συμβολαίων που λήγει, κάτι όμως που δεν είναι λογικό. Ο Γκάνεα κάνει ότι και ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας, δηλαδή τα δίνει όλα με το συμβόλαιο του να τελειώνει προκειμένου να διεκδικήσει είτε μία καλή ανανέωση είτε μία συμφωνία με αυξημένες αποδοχές σε άλλη ομάδα.

Ο Άρης σίγουρα χρειάζεται την μεσο-αμυντική συνέπεια που δείχνει φέτος ο Γκάνεα, η οποία θα πρέπει συνδυαστεί με ένα πλάνο που θα του δώσει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές που δεδομένα έχει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button