Ποδόσφαιρο

Ο αδερφός του Ν’Λουντούλου παίζει στην Premier League και θέλει την καθιέρωση

Μπορεί ο Γκαέλ να μην έκανε την καριέρα που περίμενε, ο Νταν Ν’Λουντούλου όμως δείχνει να τα πάει αρκετά καλύτερα.

Το 2018 η Πόρτσμουθ πήρε τον Ν’Λουντούλου από την U18 της Παρί Σάιντ Ζερμέν και η Αγγλία υποδέχτηκε έναν παίκτη που έμελλε να βρεθεί μέχρι και την Premier League. Αυτός όμως δεν λεγόταν Γκαέλ, αλλά Νταν Ν’Λουντούλου.

Ο πρώην παίκτης του Άρη δεν πήγε μόνος του στο νησί, πήγε με τον μικρό του αδερφό που ήταν ακόμη δέκα χρονών και προφανώς κανένας δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι θα πετύχει.

Η ιστορία του Γκαέλ είναι γνωστή, Πόρτσμουθ, Ελβετία, Βουλγαρία, Ελλάδα και πλέον πίσω στην Παρί και την β’ ομάδα των Γάλλων. Ο Νταν όμως τα πήγε αρκετά καλύτερα.

Το 2013 άφησε τις ακαδημίες της Τσέλσι για την Σαουθάμπτον με την οποία έπαιξε από τις μικρές ομάδες μέχρι και τις ρεζέρβες της Premier League πριν «αναγκάσει» τους προπονητές του να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Τα 5 γκολ σε 10 ματς φέτος με τις ρεζέρβες τις Σαουθάμπτον έκαναν τους «Αγίους» να τον καλέσουν στην πρώτη ομάδα και να του δώσουν 13 παιχνίδια στην Premier League, έστω και αν τα περισσότερα εξ αυτών ήταν πεντάλεπτα στο τέλος των αγώνων.

Σίγουρα ο 22χρονος φορ πάντως μπορεί να είναι χαρούμενος καθώς στο πρώτο ενενηντάλεπτο που πήρε, σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του απέναντι στην Σριούσμπερι για το FA Cup.

Το συμβόλαιο του Νταν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και ο Άγγλος (πλέον) παίκτης θέλει να δείξει ότι μπορεί να πετύχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button