Ποδόσφαιρο

Ο Άρης των άσσων και των… ανατροπών

Έβρισκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερνε το παιχνίδι εκεί που ήθελε ο Άρης!

Μπορεί οι κιτρινόμαυρες να πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στη Σαντορίνη απέναντι στον ΑΟ Θήρας για το κύπελλο, αλλά αυτό δε σήμαινε ότι τα πράγματα στο πρωτάθλημα ήταν καθόλου ευκολότερα.

Η ομάδα των Τσαϊρέλη-Γιαννάκη έπαιζε με την… πλάτη στον τοίχο απέναντι στη Θέτιδα και τα πράγματα γινόταν ακόμη πιο δύσκολα στο ξεκίνημα του κάθε σετ.

Σε κάθε ένα από τα τέσσερα σετ του παιχνιδιού με την ομάδα της Βούλας ο Άρης δεν κατάφερνε να φτάσει πρώτη στους 8 πόντους και… έτρεχε για την ανατροπή. Παρόλα αυτά σε κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και στα τέσσερα σετ, οι γηπεδούχες κατάφεραν να επανακτήσουν το προβάδισμα!

Μάλιστα ο Άρης πήρε σημαντικές βοήθειες από τη γραμμή του σερβίς, με τη Ξανθοπούλου να δίνει σημαντικές βοήθειες στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ στο κρίσιμο τέταρτο σετ η Έλενα Μπάκα με το… έτσι-θέλω και με συνεχόμενους άσσους γύρισε το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί για το τέταρτο σετ πως όταν η Θέτιδα απείλησε, η Ολιβέιρα πήρε με τη δική της σειρά έναν άσσο που άλλαξε τις ισορροπίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button