Ποδόσφαιρο

Για δείτε ένα ντέρμπι! Χειροκροτήματα στο 1-4 από αυτούς που τα… έσπασαν όταν τους πλήγωνε ο Άρης

Όχι βέβαια ότι εκπλήσσεται κανένας…

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε ένα κατ’ευφημισμόν ντέρμπι που έληξε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν σαν σε προπόνηση με σκορ 1-4.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι φίλοι της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη με το τέλος του παιχνιδιού όχι απλά δεν ζήτησαν κάποια ευθύνη από την ομάδα τους, αλλά χειροκρότησαν τους παίκτες του Λουτσέσκου σαν να μην έγινε τίποτα.

Θα περίμενε κανείς ότι σε μία ήττα με το ντροπιαστικό αυτό σκορ θα υπήρχε στην χειρότερη σιωπή αν όχι κάποια απαίτηση για ανάληψη ευθυνών.

Όλα αυτά ξεγυμνώνουν για μία ακόμη φορά όσους προσπαθούν ακόμη να πείσουν για μία δήθεν εχθρότητα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που μάλλον υπάρχει μόνο στις πένες των δημοσιογράφων που την εφηύραν και με τόσο κόπο τη συντηρούν παρά το ότι αποδεικνύεται συνεχώς το αντίθετο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι απλά είναι φίλαθλοι που δεν μπορούν να μιλήσουν άσχημα για την ομάδα τους, αλλά αυτό καταρρίπτεται πάρα πολύ εύκολο, όχι μόνο με τις… ψιλές που έφαγε ο Πασχαλάκης όταν ο Άρης προηγούταν 0-2 στην Τούμπα το 2020 αλλά και με την μπούκα για ένα «αδιάφορο» παιχνίδι το 2021 όταν ο Άκης Μάντζιος είχε (για μία ακόμη φορά) πάρει το πορτοφόλι του Λουτσέσκου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button