Μπάσκετ

Ο Άρης και το «colpo grosso» που πήγε να κάνει με την… αποκάλυψη της Λετονίας στο Eurobasket

Στον Άρη έχουν μάτι και φαίνεται!

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει εδώ και χρόνια αποδείξει ότι σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή ξένων παικτών βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο, αποκτώντας κάθε καλοκαίρι παίκτες που αξίζουν -όπως αποδεικνύεται στο τέλος των σεζόν- πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που τους δίνει ο Άρης.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και ο Ζάγκαρς της Εθνικής Λετονίας με τον οποίο ο Άρης πήγε να κάνει το «colpo grosso» και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον πρώην παίκτη της Μπανταλόνα και της Μπράονυσβαϊγκ ο οποίος στο μουντομπάσκετ ήταν ο τρίτος σκόρερ της «έκπληξης» του φετινού μουντομπάσκετ Λετονίας με 13,6 πόντους, με εξαιρετικά ποσοστά καθώς σούταρε με 64,5% από τη ρακέτα και με 44,1% έξω από τα 6,75!

Ο ίδιος ήθελε να περιμένει το μουντομπάσκετ και φαίνεται να δικαιώθηκε απόλυτα, ενώ και ο Άρης είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς στο πρόσωπο του Γκάλινατ βρήκε έναν εξαιρετικό σκόρερ που σουτάρει με συνέπεια και με μεγάλο αριθμό προσπαθειών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button