ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Άρης δυναμώνει, αλλάζει επίπεδο και είναι έτοιμος να ανεβεί ακόμη ένα σκαλοπάτι…

Η τελευταία τριετία είναι γεμάτη συγκινήσεις, ανατροπές, χαρές και λύπες. Αυτό που διαπιστώνεται ξεκάθαρα ωστόσο είναι πως ο Άρης… ψηλώνει, ισχυροποιείται και βάζει τις βάσεις για την επόμενη τριετία.  

Ναι στην Ευρώπη δεν έχει γίνει το βήμα παραπάνω. Ναι οι τρεις τελευταίοι αποκλεισμοί δεν έπρεπε να έρθουν. Ναι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, ναι η ομάδα αποκλείστηκε κυρίως από τα δικά της λάθη (περισσότερο τις δύο προηγούμενες χρονιές), ναι χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ από τους αποκλεισμούς.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και με το παραπάνω. Σε αυτό το κομμάτι υπήρξε στασιμότητα και δεν συμβαδίζει με τον τίτλο του κειμένου…

Παρόλα αυτά, το κάκιστο ξεκίνημα κάθε χρονιάς δεν επηρεάζει αρνητικά την ομάδα στο πλάνο της. Πρόπερσι επιτεύχθηκε άνετα ο στόχος της Ευρώπης, πέρυσι η ομάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια και αποκλείστηκε στο κύπελλο από ένα λάθος που γίνεται κάθε 100 χρόνια.

Ο Άρης του Καρυπίδη, ο Άρης του Μάντζιου δείχνει και φέτος πως θα είναι δυνατός, ακόμη πιο δυνατός από πέρυσι, πολύ πιο δυνατός από πρόπερσι.

Ο Άρης μαθαίνει από τα λάθη του και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ο στόχος του τίτλου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Πέρυσι ο Κουέστα τα έκανε μαντάρα, η τύχη γύρισε (για ακόμη μία φορά) την πλάτη στον πιο περήφανο σύλλογο της Ελλάδας.

Φέτος η κατάκτηση του κυπέλλου δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Άρης ήδη έχει ενισχυθεί. Ήδη έχει δείξει πως θα είναι καλύτερος από πέρυσι, ήδη έχει δείξει πως θα είναι καλύτερος από τους ανταγωνιστές του.

Έφυγε ο Ρόουζ ήρθε ο Φαμπιάνο, παρελθόν ο Κάτσε ήρθε ο Εντιαγέ, δεν υπάρχει ο Σίλβα έρχεται ο Ιτούρπε, αποδεσμεύτηκε ο Μπουσέ ήρθε ο Ντένις, δεν αποκτήθηκε έτοιμος επιθετικός πλην του Μάνου θα αποκτηθεί σε λίγες μέρες φορ που θα κάνει την διαφορά, υπήρχε ένας μόνο αριστεροπόδαρος μπακ αποκτήθηκε ο Λουμόρ.

Κατανοητή η πίκρα, η απογοήτευση και ο εκνευρισμός αλλά τα καλύτερα έρχονται… Είναι μπροστά μας και δεν μπορεί να μας τα στερήσει κανείς…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button