Ποδόσφαιρο

Ο… άλλος Γκρέι

Ο Άντρε Γκρέι έχει πετύχει μέχρι στιγμής έξι γκολ σε πέντε παιχνίδια, παρόλα αυτά έχει συνεισφέρει και σε άλλους τομείς.

Το οφθαλμοφανές για την περίπτωση του Γκρέι είναι το ότι πρόκειται για έναν καλό κεντρικό επιθετικό. Για έναν παίκτη ο οποίος έχει εξαιρετικές κινήσεις και μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γκρέι όμως κάνει και άλλα πράγματα πέρα από τα παραπάνω. Είναι ένας παίκτης ο οποίος βλέπει γήπεδο και μπορεί να κάνει την διαφορά και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ματς έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Μαντσίνι, ενώ έβγαλε και τετ α τετ τον Καμάτσο, σε φάση που δε κατέληξε γκολ.

Βέβαια κανείς δεν αιφνιδιάστηκε. Άλλωστε ενάντια στη Μακάμπι Τελ Αβιβ έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Ντουκουρέ με τακουνάκι για να πετύχει ο Άρης το δεύτερο γκολ του.

Πέρα λοιπόν από τα γκολ που δεδομένα θα μπουν, ο Γκρέι φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα και να «μοιράζει» εκμεταλλευόμενος φυσικά την ποιότητα των συμπαικτών του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button