ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ούγκο Σόουζα: Με μαγκιά και DNA πολεμιστή ο… capitão της καρδιάς μας

Παίκτης παράδειγμα για τα όσα έχει δώσει στην ομάδα είναι ο Πορτογάλος που δίνει το 110% σε κάθε αγώνα.

Ο Ούγκο Σόουζα δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του Άρη. Δεν είναι ο πιο φαντεζί, δεν είναι ο πρώτος σκόρερ, δεν έχει σηκώσει κάποιον τίτλο. Είναι όμως ο παίκτης που κάθε οπαδός θέλει στην ομάδα του.

Ο παίκτης που θα παίξει σε κάθε διαφορετική θέση. Ως σέντερ μπάκ, στα αριστερά της άμυνας, στα δεξιά αλλά ακόμη και στην γραμμή.

Ο παίκτης που θα παλέψει να παίξει παρά τους τραυματισμούς και δεν θα νιώσεις δευτερόλεπτο ότι δίνει κάτι λιγότερο το 100%. Ο παίκτης που στα δύσκολα δήλωσε “παρόν” και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα τον Ιούλιο παρά το ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο το κατά πόσο θα συνεχίσει.

Ο παίκτης που σε κάθε αγώνα δεν φοβήθηκε κανέναν αντίπαλο και κανένα επταψήφιο συμβόλαιο, αλλά πήγε με μαγκιά να παλέψει με όλους στα ίσα, και τις περισσότερες φορές τα κατάφερε.

Στα πλέι-οφ ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έφτασε στο σημείο να φοράει πατερίτσες. Αλλά στο μυαλό του ήταν το να επιστρέψει δυνατότερος και να “πολεμήσει” και πάλι για τον Άρη.

Έχει DNA πολεμιστή, έχει “DNA Άρη” και αυτό είναι που τον έχει κάνει και τόσο αγαπητό στους φίλους της ομάδας. Άλλωστε αν κάποιος βλέπει τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια του κόσμου, αυτός είναι ο Ούγκο Σόουζα

Έχει φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας και είναι ακόμη… αρχηγός στο γήπεδο. Είναι ο μόνος που έχει συμπληρώσει 3,5 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο παίκτης που συμβολίζει μία διαδρομή από τα δύσκολα μέχρι την επιστροφή στην Ευρώπη.

Το αν θα συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους είναι αβέβαιο, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως ότι και να γίνει θα έχει μία θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Obrigado capitão…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button