Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Έκχυση για Κοροβέση, σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Δερμιτζάκης

Σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους υποβλήθηκε την Πέμπτη (21/5) ο Νίκος Κοροβέσης, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου ο τερματοφύλακας, Γιάννης Δερμιτζάκης.

Δύο ιατρικά ανακοινωθέντα είχε ο ΟΦΗ την Πέμπτη το απόγευμα (21/5). Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοροβέσης υποβλήθηκε εκτάκτως σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων το λιγότερο ως το τέλος της εβδομάδας.

Ο μπακ των Κρητικών δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά τις τελευταίες ημέρες όταν ανέβαζε ένταση στις προπονήσεις αισθανόταν ενοχλήσεις. Έτσι, το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ αποφάσισε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/5) σε συνεργασία με το τιμ να προχωρήσει στην έκχυση, ώστε ο Κοροβέσης να είναι έτοιμος για τους αγώνες των playoffs.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης και η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες. O τερματοφύλακας των Κρητικών είχε αρκετό καιρό το πρόβλημα στο γόνατο, αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσει χωρίς επέμβαση.

Όμως, στις προπονήσεις μετά την καραντίνα ο πόνος έγινε πιο έντονος. Μιλώντας με τους ανθρώπους και τους γιατρούς της ομάδας, κ. Κουβίδη και κ. Δεσποτάκη, αποφασίστηκε να γίνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία του. Επομένως μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για να μην χαθεί χρόνος και να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button