Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Ατρομήτου, ανακοινώνει αποστολή ο Ένινγκ

Με την σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη που αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ατρόμητο αύριο (1/3, 19:00) για την 26η αγωνιστική της Super League 1 ενώ ο Ένινγκ θα ανακοινώσει και την αποστολή του αγώνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή τους στα play off της διοργάνωσης με τον Μίχαελ Ένινγκ να βρίσκεται στην πιο..ευνοϊκή θέση και με την δυνατότητα του ροτέισον για το συγκεκριμένο ματς. Υπενθυμίεται όμως πως την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:30 ο Άρης έχει τον πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής αγώνα της φετινής σεζόν, τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Στόχος του Γερμανού τεχνικού, είναι στο αυριανό παιχνίδι να ξεκουράσει κάποιους από την βασική ενδεκάδα του Άρη προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το ματς της Τετάρτης που έχει φυσικά μεγαλύτερο βάρος.

Είναι γνωστό πως λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Άρης αυτή την στιγμή δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις ωστόσο παίκτες όπως ο Ντιγκινί, ο Ντουρμισάι, ο Μαρτίνες, ο Τόσνο και ο Σούντγκρεν έχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν ως βασικοί την Κυριακή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button