ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ολλανδία: Η Καμπούρ ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την ομοσπονδία!

Αποφασισμένη να το κυνηγήσει μέχρις… εσχάτων στις δικαστικές αίθουσες για να ανατρέψει την απόφαση της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (KNVB) για «κατάργηση» του υποβιβασμού και της ανόδου στην αγωνιστική περίοδο 2019/20, λόγω της «ακύρωσης» της σεζόν (εξαιτίας της πανδημίας) είναι η πρωτοπόρος της Β’ Κατηγορίας Ολλανδίας, Καμπούρ.

Ο ολλανδικός σύλλογος είχε ισχυρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή (24/04) είδε τη χρονιά της να… διαλύεται μετά την απόφαση της ομοσπονδίας, που διατήρησε στην Eredivisie τις (δύο ουραγούς της βαθμολογίας) Ντεν Χάαγκ και Βααλβάικ.

«Προς το παρόν, θα διατηρήσουμε ανοιχτές όλες τις επιλογές μας και θα διερευνήσουμε από κοινού την πιο υποσχόμενη διαδρομή προς τη δικαιοσύνη» ανέφερε σε ανακοίνωση που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της η Καμπούρ. Η ολλανδική ομάδα προσέλαβε ως δικηγόρο τον Ντολφ Σέγκααρ, από το διεθνές δικηγορικό γραφείο CMS, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε υπερασπιστεί και την Τβέντε, στη δικαστική διαμάχη της με την ολλανδική ομοσπονδία. «Όπου χρειαστεί να ενισχύσουμε ο ένας τον άλλον, θα συνεργαστούμε με τη Ντε Γκράαφσαπ (σ.σ. 2η στη Β’ Κατηγορία) σε αυτήν τη διαδικασία», πρόσθεσε η ανακοίνωση της Καμπούρ και κατέληξε:

«Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες θα ακολουθήσουν αναμφίβολα τις εξελίξεις και τις αναφορές με ταχύ ρυθμό. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρξει μία Λίγκα με 20 ομάδες (σ.σ. η σημερινή Eredivisie έχει 18 ομάδες) συλλόγων με καλές συμφωνίες σχετικά με το μοίρασμα των χρημάτων. Δεν ξέρουμε πώς θα τελειώσουν όλα, αλλά είναι σίγουρο ότι είμαστε μαχητές σε όλο αυτό και θα μέχρι το πικρό ή γλυκόπικρο τέλος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button