Γενικά

Διαρροή: Ανανεωμένη BMW 5 Series

Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του γερμανικού σεντάν αποκαλύπτεται πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Μετά από την πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών της νέας γενιάς 2 Series Coupé και της ηλεκτρικής iX3, ακόμα μια BMW κάνει πρόωρα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Ο λόγος για την ανανεωμένη 5 Series που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020 με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αλλαγές στα μηχανικά μέρη.

Η σημερινή 5 Series (G30) έβδομης γενιάς, πρωτοπαρουσιάστηκε στα τέλη του 2016. Τέσσερα χρόνια μετά έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για ένα facelift που θα την βοηθήσει να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά την ανανεωμένη Mercedes-Benz E-Class και το Audi A6.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το BMW Blog, η ανασχεδιασμένη μάσκα περιλαμβάνει νέα γρίλια κανονικού μεγέθους, λεπτότερα και πιο κομψά φωτιστικά σώματα με γραφικά LED, πιο έντονες νευρώσεις στο καπό και νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και πιο δυναμικές γραμμές.

BMW 5 Series

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στα γραφικά LED στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν νέες αποχρώσεις και νέα σχέδια τροχών. Η έκδοση 530e που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι υβριδική και φορά το αισθητικό πακέτο M Sport με πιο σπορ προφυλακτήρες και μαρσπιέ.

Η επίσημη πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW 5 Series είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαίου, ενώ η εμπορική πρεμιέρα του πολυτελούς σεντάν αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2020.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button